Marjatta Hyttinen * Lähellä ihmistä *

HAMASIN POJAN HAASTATTELU MTV:ssä 21.6/2011

  • HAMASIN POJAN HAASTATTELU  MTV:ssä 21.6/2011

HAMASIN POJAN HAASTATTELU TV:ssä (käännös suomeksi) Lauri Karhuvaara haastatteli MTV3 Huomenta Suomi 21.6.2011

 

päivä: 25. kesäkuuta 2011 kello 19:11

 

Tässä Pekka Sartolan tekstiä ja käännös ko. haastattelusta.

 

"MTV3 Huomenta Suomi aamuohjelma, 21.6.2011. Klo 0750    21.06.2011

 

Kolumni, poikkeuksellisesti tällä tavoin.

 

Lauri Karhuvaaran haastateltavana oli Mosab Hassan Yousef, Hamasin poika kirjan kirjoittaja, entinen aktiivi terroristi josta tuli kristitty. Hän palveli lähes 10 vuotta Shabakin, Israelin sisäisen vastavakoilun agenttina paljasten useita Hamasin suunnitelmia ja estäen siten mm itsemurhaiskuja.

 

Hänen isänsä oli yksi Gazan Hamasin perustajajäsenistä, joka on siis Egyptiläisen muslimiveljeskunnan etäispääte.

 

Haastattelija oli alusta alkaen enemmän kuin vain hämmästynyt, hän jätti kääntämättä suuren osan hyvin oleellisista vastauksista ja näytti kirjoittajan mielestä, keskittyvän ennemminkin palestiinalaisten asian puolustamiseen ja Israelin toimien kyseenalaistamiseen kuin etsivänkokonaisvaltaista totuutta. Ohjelman editoija oli valinnut jo ennakolta, ilmeisesti tiedostamatta suoran lähetyksen sisältöä, kuvia Gazasta, raunioista, köyhälistöstä, lapsista ja mielenosoituksista, haluten ilmeisesti näin luoda selvästi yksipuolista kuvaa Gazan tilanteesta.

 

Onneksi lähetys oli suora, nauhoitetusta olisi varmasti poistettu useita merkittäviä osia, mutta näin parempi.

 

Karhuvaara oli usean vastauksen jälkeen aivan äimän käkenä, olen harvoin nähnyt häntä sellaisessa tilassa jossa hänen vankat ennakkoasenteensa murenivat kerta toisensa jälkeen. Kristinuskon ja islamin väliseen uskonnolliseen debattiin hän ei edes kajonnut kuin ohimennen. Sikäli valitettavaa, sillä kyse ei tietenkään ole Karhuvaaran vaan haastateltavan mielipiteistä. Tässä kohden hyvä journalistiikka ja sen noudattaminen olisi ollut paikallaan.

 

Olen joutunut hieman editoimaan tekstiä sillä hyvin harvoin suorasta haastattelusta syntyy suoraan painokelpoista, mitään oleellista ei luonnollisestikaan ole poistettu.

 

 

 

K. - kysymys

 

V. - vastaus

 

 

K. Hyvää huomenta Mosab ja tervetuloa ohjelmaamme.

 

V. Huomenta ja kiitos.

 

K. Mitä ajattelet Hamas organisaatiosta?

 

V. Hamas on terroristijärjestö joka on tehnyt useita hyökkäyksiä kohteinaan siviilit, se on vastuussa monien israelilaisten kuolemasta, samoin palestiinalaisten ja muiden maiden kansalaisten kuolemista.

 

K. Mutta Mosab, sinä olet palestiinalainen, isäsi oli eräs Hamasin perustajista, kuinka sinä voit sanoa noin?

 

V. Koska se on totuus organisaatiosta, synnyin palestiinalaiseksi ja aivan Hamasin sydämessä, ja se tapa toimia on tuon organisaation luonne.

 

K. Mutta eikö Hamas halua omaa itsenäistä valtiota ja ole ennemminkin vapautusorganisaatio? Mitä sinä sanot?

V. Jos niin on, niin miksi he eivät tunnusta tosiasioita ja hyväksy v.1967 rajoja, vaan haluavat tuhota Israelin. Heidän tavoitteenaan on tuhota Israel eikä perustaa valtiota nimeltä Palestiina.

 

K. Oletko keskustellut isäsi kanssa?

 

V. Olemme keskustelleet näistä asioista, ja tosiasia on että isäni ei tiennyt että olen toiminut Hamasia vastaan useita vuosia Israelin agenttina, joten me emme ole keskustelleet kovinkaan pitkään aikaan. Hän on tiennyt aina asenteeni, sen että olen liikettä vastaan, vastustan väkivaltaa, hän tietää etten ole ihmisiä vastaan vaan liikettä vastaan joka käyttää väkivaltaa saavuttaakseen poliittiset tavoitteensa.

 

K. Kunnioittaako hän sinua, mitä isäsi ajattelee sinusta tänään?

 

V. Hänen sydämensä on murtunut koska se mitä tein on vastaan sitä mihin hän on uskonut ja toiminut, hän ei hyväksy minua mutta olen varma siitä että eräänä päivänä hän ymmärtää että mitä tein oli oikein.

 

K. Mitä ajattelet Israelista, Israelin armeijasta ja heidän hyökkäyksistään, toimiiko se oikein?

 

V. Tiedän että Israel on demokraattinen valtio ja pidän itseäni israelilaisena, rakastan heitä, palvelin Israelin valtiota ja uskon että sillä on oikeus elää rauhassa ja suojella itseään ihmisiltä joiden tarkoitus on tuhota se. En tällä tarkoita sitä että hyväksyn kaiken mitä Israel tekee, kuten jokaisella israelilaisella niin minullakin on oikeus mielipiteisiin hallitusta vastaan, en hyväksy kaikkea mitä se tekee, mutta uskon että heillä on oikeus elää rauhassa ja puolustaa itseään Irania ja islamilaista uhkaa vastaan.

 

K. Syntyjäsi olet islamilainen, mutta mitä sinä olet nyt?

 

V. Synnyin muslimiksi, ja opiskelin islamin uskontoa hyvin huolellisesti, tunnen Koraanin kielen ja profeetan käyttäytymisen ja havaitsin että islam ei ole muuta kuin valhetta. Se saa aikaan väkivaltaa ja on oman ideologiansa vanki. Tänään olen Jeesuksen Kristuksen seuraaja, ja tavoitteeni on paljastaa islamin valheet ja siten auttaa omaa kansaani näkemään valo ja Jeesuksen Kristuksen rakkaus.

 

K. Onko Jeesuksen Kristuksen valo sitä että sanot islamin olevan valhetta?

 

V. Se on valoa että osoitat jollekulle että islam on valhetta, se on valhetta siksi että se lähettää ihmisiä kuolemaan, käyttää väkivaltaa ja saa maailmaa sekasorron valtaan. Miksi meidän lähes kaikki terroristimme ovat taustaltaan muslimeja, se on ongelma. On ihmiset jotka eivät tunne islamin todellista tavoitetta ja minun tavoitteeni on kertoa heille islamin todellinen luonne. Sillä minun kansani tarvitsee oikeuden elää vapaana omasta "jumalastaan."

 

K. Mosab Hassan, minä tunnen hyvin monia islamilaisia ihmisiä ja he uskovat omaan uskontoonsa ja elävät sen mukaan ja nyt sinä sanot että se on valhetta. Että se on aggressiivinen uskonto, kuinka voit sanoa näin?

 

V. Suuri osa muslimeista on ns perinteisiä muslimeja, he ovat syntyneet muslimeiksi ja heillä on islamilainen identiteetti, mutta valtaosa heistä ei seuraa islamin käskyjä (askeleita). Mutta kun he ymmärtävät islamia ja Koraania, ja he seuraavat Muhammadin ohjeita heistä tulee terroristeja. Al Qaida, Hamas, Hizbollah, ja kaikki terroristiryhmät seuraavat täsmällisesti Muhammadin askeleita, siis islamin profeettaa. Muslimien enemmistä ei ole terroristeja luonnostaan sillä he eivät ymmärrä islamin todellista luonnetta.

 

K. Jälleen kerran, miten sinä voit sanoa noin? Siis kaikkien näiden terroristien alku on profeetassa Muhammadissa.

 

V. Yksinkertaisesti siksi että islamin kirjojen mukaan, Koraani, sunna, hadithit ja al Bukhari ja al Muslim, me löydämme selvät Muhammadin ohjeet, tappakaa ihmiset jotka eivät usko häneen, kiihottakaa sotaan, valloittakaa sivilisaatio ja hänen tavoitteenaan oli rakentaa islamilainen globalisaatio, maailmanvalta. Siispä Muhammadin oma käyttäytyminen antaa ohjeet ymmärtääislamin todellisen luonteen.

 

K. Kovia sanoja Mosab. Mutta missä on rakkaus?

 

V. Ensinnäkin, jos rakastat jotakuta, haluat kertoa hänelle totuuden. Rakastan kansaani, rakastaan muslimeja, he ovat ihania ihmisiä mutta minä haluan kertoa heille totuuden heidän omasta jumalastaan jota he palvovat.

**

 

Mosab Hassan Yousef on saanut Global Islam järjestöltä kuolemantuomion, se perustuu suvaitsevaisen islamin opetukseen ja suoraan Muhammadin käskyyn. Jokainen joka hylkää islamin opin ja kääntyy toiseen uskontoon, ansaitsee kuoleman. Yousef asuu tätä nykyä USA:ssa ja on Israelin kansalainen.

 

Hyvää kesää.

 

Seitsemän sinettiä kirjaa viimeistellessä.

 

Pekka Sartola"

 

via Facebook/Marjatta Hyttinen

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (43 kommenttia)

Vilho Juntunen

Marjatta!
Olisit jaksottanut tekstin paremmin luettavaksi tai laittanut ko.
haastattelun videona. En ole alkuunkaan samaa mieltä kuin Mosab
Hassan Yousef. Haastattelussa käy selväksi että hänet on aivo-
pesty Israelin vankiloissa.

http://www.katsomo.fi/?progId=71943

Käyttäjän marjattahyttinen kuva
Marjatta Hyttinen

Hei Vilho!

Olen pahoillani, että en onnistunut saamaan parempaa tekstiä. En ole vielä keksinyt keinoa, miten tämän saisi normaalilla tavalla jaksotettua. Kokeilin useita kertoja ja aina sama tulos, kaikki tulee yhtenä pötkönä.

Minäkin olen katsonut tämän videon ja olen täysin 100 % vakuuttunut siitä, että tämä poika on tullut oikeasti uskoon eli Hän palvelee Jeesusta Kristusta Herranaan ja puhuu vain totta. Pyhä Henki hänessä vaikuttaa ja hän on päässyt irti valheen verkosta vapauteen. Kiitos Jumalalle!

Ellet sinä sitä usko, minä en sille voi mitään. Aina on tarpeen olla myös arvioiva ja kriittinen. Tätä ei kukaan voi teeskennellä. Katsoin videon ja vain Jumalan Hengestä uudestisyntynyt uskova voi omistaa mm. sellaisen rauhan, voiman ja viisauden kuin tämä poika on saanut. Jospa lukisit myös Hamasin poika - kirjan. Ihmeitä täynnä on hänen elämänsä. Hän on täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Jeesuksen Kristuksen armo, Jumalan Rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon hänen kanssaan.

Hyvää Johannes Kastajan päivää ja viikonloppua - siunauksin Marjatta :)

Vilho Juntunen

"Jospa lukisit myös Hamasin poika - kirjan."

Voinpa lukeakin mutta lukisitko sinä, Marjatta juutalaisen
Susan Nathanin kirjan: Toinen Israel. Sekin valottaa nyky-
Israelia uudella tavalla.

Käyttäjän marjattahyttinen kuva
Marjatta Hyttinen

No niin Vilho, nyt on kirjoitusasu korjattu, kun lyyti löysi oikean osoiteen.. :D

Käyttäjän marjattahyttinen kuva
Marjatta Hyttinen

Voin tietenkin lukea sen mainostamasi juutalaisen kirjoittaman kirjan. Olen lukenut hyvin paljon erilaisia kirjoja ja eri näkökulmista. Filosofinen tausta, maailmankuva ja ihmiskuva vaikuttaa paljon, millainen kirja on kirjoitettu. Israelista ja juutalaisuudesta olen lukenut paljon kirjoja. Israel on Jumalan omaisuuskansa - Jumalan silmäterä. Se ei vielä ole koko kansakuntana kääntynyt Jumalan, Jeesuksen Kristuksen, Vapahtajansa, puoleen. Sekin tulee vielä tapahtumaan Raamatun profetioiden mukaan. - Joka sinua siunaa, sitä Minä olen siunaava, Jumalan Sana sanoo Israelista. Olen tutkijaluonne ja varsinainen lukutoukka. Rakkain kirjani on Raamattu - Jumalan Sana.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Millä tavalla Nathanin kirja muuttaa Israelin juutalaisten oikeutta omaan maahansa? Ulkoministeri Tuomiojan kannanotto Nathan kirjaan on tyypillisesti puolueellisesti ”vasemmalle kallellaan”, sen sijaan tässä on hieman objektiivisempi katsanto tuohon Israelin kritiikkikirjaan:

http://kotisivu.dnainternet.net/ee8556/juutal_kirj...

Politiikan syy on selvä. Jotta Israel pysyisi juutalaisena valtiona, ei palestiinalaisten osuus väestöstä saa kasvaa. Samasta syystä moni nykyinen israelilaispoliitikko kannattaa erillisen palestiinalaisvaltion perustamista Länsirannalle ja Gazaan.

Ihminen uskoo mitä tahansa, jos se on hänen oman maailmankuvansa mukaista.

Tuolloin alkaa henkien taistelu, jossa Nathan vaatii israelilaisia katsomaan peiliin. ”Useimmat juutalaiset eivät näe, millainen yhteiskunta Israelista on tullut”, Nathan kirjoittaa.

Kirja on osa tätä taistelua. Nathanin mielestä israelilaisten täytyy kohdata menneisyytensä ja pyytää anteeksi palestiinalaisilta. Ilman tätä epämiellyttävää henkistä loikkaa yhteiselo ei hänen mukaansa onnistu.

Päinvastoin: Israelin historia kokonaisuudessaan tuntien palestiinalaisten, Hammasin ym. järjestöjen jatkuvat provokaatiot, itsemurhaiskut, ohjuspommitukset, jne. huomioiden ennemminkin tilanne on toisinpäin: palestiinalaisten, arabien, muslimien on pyydettävä anteeksi Israelilta, juutalaisilta ja lopetettava jatkuvat tihutyöt, jotka ainoastaan pysyttävät pystyssä ne olosuhteet, joissa Nathan nyt elää palestiinalaisten ”ryöstöasukkaiden” keskellä. Sitä kattikin saa mitä tilaa ja olosuhteensa sellaiseksi jatkuvasti vain itse pilaa…

Rug Head

Tässä on linkki MTV3:sen entisen Hamasin pojan haastatteluun:

http://www.katsomo.fi/?progId=71943

Hän ei vaikuta suinkaan olevan aivopesty, vaan täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

Kaarina Piipponen

Tässä linkissä on myös haastattelu suomennettuna:

http://forum.netmission.fi/showthread.php?2577-Ham...

Tässä on se videopätkä Maikkarin sivustolta, ei auennut suoraan. Sitä sai vähän aikaa etsiä ja piti ensin asentaa Microsoft Silverlight. Mainokset piti katsoa, jos ei katsonut, ohjelma ei alkanut.

http://www.katsomo.fi/?progId=71943

Ja haastattelusta kävi selville, että hän osaa ajatella itsenäisesti.

Mosab Yousef puhui perjantaina Ison Kirjan Juhannuskonferenssissa. Puhetta voi tilata äänitteenä.

http://194.89.44.56/store/index.php?route=product/...

Mosab Yousef - Islam is a lie

http://www.youtube.com/watch?v=q6EYKoScRjk

Pekka Manner

Olen aina pitänyt Late Karhuvaaraa kokkelina, joten ihme jos palvoi Hamasia?

Vilho Juntunen

Kyllä Lauri Karhuvaara on myös tietääkseni kokoomuslainen. Hänen ukkinsa
oli entinen pääministeri Edwin Linkomies.

Edwin Linkomies oli kannattanut koulupoikana Risto Rytin nuorsuomalaisia, mutta hallitusmuototaistelun yhteydessä hän liittyi monarkismia kannattaneeseen kokoomuspuolueeseen ja liukui sen oikeistosiipeen. Edwin Linkomies toimi muun muassa Suomalais-Saksalaisen Seuran (SSS) puheenjohtajana ja tuki myös Isänmaallista kansanliikettä (IKL). Eduskuntaan hänet valittiin 1933 ja hän istui sen varapuhemiehenä kauden 1939–1943. Kokoomuksen puheenjohtajana Linkomies oli vuosina 1943–1945. Talvisodan loppuvaiheessa Linkomies kannatti rauhaa kovillakin ehdoilla. Välirauhan aikana hän kannatti aktiivisesti saksalaissuuntausta.

Petteri Sahlsten

Siinä vaiheessa kun Karhuvaara kehui vuolaasti ihailevansa Matti Vanhasta ohjelmassaan tajusin miten syvällä omassa rectumissaan miehen pää on ja olen sen jälkeen pystynyt suhtautumaan häneen, hmm ansaitsemallaan tavalla.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

HAMASIN POJAN HAASTATTELU TV:ssä (käännös suomeksi) Lauri Karhuvaara haastatteli MTV3 Huomenta Suomi 21.6.2011

päivä: 25. kesäkuuta 2011 kello 19:11

Tässä Pekka Sartolan tekstiä ja käännös ko. haastattelusta.

"MTV3 Huomenta Suomi aamuohjelma, 21.6.2011. Klo 0750 21.06.2011

Kolumni, poikkeuksellisesti tällä tavoin.

Lauri Karhuvaaran haastateltavana oli Mosab Hassan Yousef, Hamasin poika kirjan kirjoittaja, entinen aktiivi terroristi josta tuli kristitty. Hän palveli lähes 10 vuotta Shabakin, Israelin sisäisen vastavakoilun agenttina paljasten useita Hamasin suunnitelmia ja estäen siten mm itsemurhaiskuja.

Hänen isänsä oli yksi Gazan Hamasin perustajajäsenistä, joka on siis Egyptiläisen muslimiveljeskunnan etäispääte.

Haastattelija oli alusta alkaen enemmän kuin vain hämmästynyt, hän jätti kääntämättä suuren osan hyvin oleellisista vastauksista ja näytti kirjoittajan mielestä, keskittyvän ennemminkin palestiinalaisten asian puolustamiseen ja Israelin toimien kyseenalaistamiseen kuin etsivänkokonaisvaltaista totuutta. Ohjelman editoija oli valinnut jo ennakolta, ilmeisesti tiedostamatta suoran lähetyksen sisältöä, kuvia Gazasta, raunioista, köyhälistöstä, lapsista ja mielenosoituksista, haluten ilmeisesti näin luoda selvästi yksipuolista kuvaa Gazan tilanteesta.

Onneksi lähetys oli suora, nauhoitetusta olisi varmasti poistettu useita merkittäviä osia, mutta näin parempi.

Karhuvaara oli usean vastauksen jälkeen aivan äimän käkenä, olen harvoin nähnyt häntä sellaisessa tilassa jossa hänen vankat ennakkoasenteensa murenivat kerta toisensa jälkeen. Kristinuskon ja islamin väliseen uskonnolliseen debattiin hän ei edes kajonnut kuin ohimennen. Sikäli valitettavaa, sillä kyse ei tietenkään ole Karhuvaaran vaan haastateltavan mielipiteistä. Tässä kohden hyvä journalistiikka ja sen noudattaminen olisi ollut paikallaan.

Olen joutunut hieman editoimaan tekstiä sillä hyvin harvoin suorasta haastattelusta syntyy suoraan painokelpoista, mitään oleellista ei luonnollisestikaan ole poistettu.

K. – kysymys V. – vastaus

K. Hyvää huomenta Mosab ja tervetuloa ohjelmaamme.

V. Huomenta ja kiitos.

K. Mitä ajattelet Hamas organisaatiosta?

V. Hamas on terroristijärjestö joka on tehnyt useita hyökkäyksiä kohteinaan siviilit, se on vastuussa monien israelilaisten kuolemasta, samoin palestiinalaisten ja muiden maiden kansalaisten kuolemista.

K. Mutta Mosab, sinä olet palestiinalainen, isäsi oli eräs Hamasin perustajista, kuinka sinä voit sanoa noin?

V. Koska se on totuus organisaatiosta, synnyin palestiinalaiseksi ja aivan Hamasin sydämessä, ja se tapa toimia on tuon organisaation luonne.

K. Mutta eikö Hamas halua omaa itsenäistä valtiota ja ole ennemminkin vapautusorganisaatio? Mitä sinä sanot?
V. Jos niin on, niin miksi he eivät tunnusta tosiasioita ja hyväksy v.1967 rajoja, vaan haluavat tuhota Israelin. Heidän tavoitteenaan on tuhota Israel eikä perustaa valtiota nimeltä Palestiina.

K. Oletko keskustellut isäsi kanssa?

V. Olemme keskustelleet näistä asioista, ja tosiasia on että isäni ei tiennyt että olen toiminut Hamasia vastaan useita vuosia Israelin agenttina, joten me emme ole keskustelleet kovinkaan pitkään aikaan. Hän on tiennyt aina asenteeni, sen että olen liikettä vastaan, vastustan väkivaltaa, hän tietää etten ole ihmisiä vastaan vaan liikettä vastaan joka käyttää väkivaltaa saavuttaakseen poliittiset tavoitteensa.

K. Kunnioittaako hän sinua, mitä isäsi ajattelee sinusta tänään?

V. Hänen sydämensä on murtunut koska se mitä tein on vastaan sitä mihin hän on uskonut ja toiminut, hän ei hyväksy minua mutta olen varma siitä että eräänä päivänä hän ymmärtää että mitä tein oli oikein.

K. Mitä ajattelet Israelista, Israelin armeijasta ja heidän hyökkäyksistään, toimiiko se oikein?

V. Tiedän että Israel on demokraattinen valtio ja pidän itseäni israelilaisena, rakastan heitä, palvelin Israelin valtiota ja uskon että sillä on oikeus elää rauhassa ja suojella itseään ihmisiltä joiden tarkoitus on tuhota se. En tällä tarkoita sitä että hyväksyn kaiken mitä Israel tekee, kuten jokaisella israelilaisella niin minullakin on oikeus mielipiteisiin hallitusta vastaan, en hyväksy kaikkea mitä se tekee, mutta uskon että heillä on oikeus elää rauhassa ja puolustaa itseään Irania ja islamilaista uhkaa vastaan.

K. Syntyjäsi olet islamilainen, mutta mitä sinä olet nyt?

V. Synnyin muslimiksi, ja opiskelin islamin uskontoa hyvin huolellisesti, tunnen Koraanin kielen ja profeetan käyttäytymisen ja havaitsin että islam ei ole muuta kuin valhetta. Se saa aikaan väkivaltaa ja on oman ideologiansa vanki. Tänään olen Jeesuksen Kristuksen seuraaja, ja tavoitteeni on paljastaa islamin valheet ja siten auttaa omaa kansaani näkemään valo ja Jeesuksen Kristuksen rakkaus.

K. Onko Jeesuksen Kristuksen valo sitä että sanot islamin olevan valhetta?

V. Se on valoa että osoitat jollekulle että islam on valhetta, se on valhetta siksi että se lähettää ihmisiä kuolemaan, käyttää väkivaltaa ja saa maailmaa sekasorron valtaan. Miksi meidän lähes kaikki terroristimme ovat taustaltaan muslimeja, se on ongelma. On ihmiset jotka eivät tunne islamin todellista tavoitetta ja minun tavoitteeni on kertoa heille islamin todellinen luonne. Sillä minun kansani tarvitsee oikeuden elää vapaana omasta "jumalastaan."

K. Mosab Hassan, minä tunnen hyvin monia islamilaisia ihmisiä ja he uskovat omaan uskontoonsa ja elävät sen mukaan ja nyt sinä sanot että se on valhetta. Että se on aggressiivinen uskonto, kuinka voit sanoa näin?

V. Suuri osa muslimeista on ns perinteisiä muslimeja, he ovat syntyneet muslimeiksi ja heillä on islamilainen identiteetti, mutta valtaosa heistä ei seuraa islamin käskyjä (askeleita). Mutta kun he ymmärtävät islamia ja Koraania, ja he seuraavat Muhammadin ohjeita heistä tulee terroristeja. Al Qaida, Hamas, Hizbollah, ja kaikki terroristiryhmät seuraavat täsmällisesti Muhammadin askeleita, siis islamin profeettaa. Muslimien enemmistä ei ole terroristeja luonnostaan sillä he eivät ymmärrä islamin todellista luonnetta.

K. Jälleen kerran, miten sinä voit sanoa noin? Siis kaikkien näiden terroristien alku on profeetassa Muhammadissa.

V. Yksinkertaisesti siksi että islamin kirjojen mukaan, Koraani, sunna, hadithit ja al Bukhari ja al Muslim, me löydämme selvät Muhammadin ohjeet, tappakaa ihmiset jotka eivät usko häneen, kiihottakaa sotaan, valloittakaa sivilisaatio ja hänen tavoitteenaan oli rakentaa islamilainen globalisaatio, maailmanvalta. Siispä Muhammadin oma käyttäytyminen antaa ohjeet ymmärtääislamin todellisen luonteen.

K. Kovia sanoja Mosab. Mutta missä on rakkaus?

V. Ensinnäkin, jos rakastat jotakuta, haluat kertoa hänelle totuuden. Rakastan kansaani, rakastaan muslimeja, he ovat ihania ihmisiä mutta minä haluan kertoa heille totuuden heidän omasta jumalastaan jota he palvovat.
**

Mosab Hassan Yousef on saanut Global Islam järjestöltä kuolemantuomion, se perustuu suvaitsevaisen islamin opetukseen ja suoraan Muhammadin käskyyn. Jokainen joka hylkää islamin opin ja kääntyy toiseen uskontoon, ansaitsee kuoleman. Yousef asuu tätä nykyä USA:ssa ja on Israelin kansalainen.

Hyvää kesää.

Seitsemän sinettiä kirjaa viimeistellessä.

Pekka Sartola"

via Facebook/Marjatta Hyttinen

Dari-anne Suomalainen

Ei kristinuskoon kääntyminen muuta tilannetta mitenkään.

Kristikansa odottaa edelleen Jeesusta palaavaksi, jolloin päästään hallitsemaan Israelin kahtatoista sukukuntaa rautaisella otteella. Juutalaisten kuuluu polvistua kristittyjen jalkojen juureen jne.

Näin Ilmestyskirjan mukaan.

Jeesus sanoo:

" Ja minä tuon sinulle saatanan synagogasta niitä jotka sanovat olevansa juutalaisia eivätkä ole vaan valhettelevat. Ja minä saatan heidät siihen, että he polvistuvat sinun jalkojesi juureen ja näkevät että minä sinua rakastan."

Hävetkää kaikki kristityt, tuo on paholaisen puhetta.

Kristikansa on vainonnut juutalaisia kaksituhatta vuotta, juutalaisia on pakkokäännytetty, kidutettu, syljettu, poltettu, syytetty.....se on järkyttävää.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Mistäs raamatusta Dari-anne olet tuollaista puppua lukenut: ”jolloin päästään hallitsemaan”, vaiko onko joku sinut aivopessyt tai vähintään tuohon väärään uskoon manipuloinut?

Kristukseen uskovat odottavat Jeesusta palaavaksi, mutta ei suinkaan tänne jäämään ”vallitsemaan”, vaan noutamaan Jumalan omat, Kristuksen seurakunnan pois tästä paholaisen valtakunnasta eli palaamaan takaisin yhdessä jo nukkuneiden uskovien kanssa taivaaseen!

Raamatunkohtia, jotka käsittelevät Jeesuksen yht’äkkistä – ei tiedä ajankohtaa itsekään! – tuloa maan päälle – kaikki näkevät! – ja takaisinpaluuta yhdessä kaikkien omiensa uskovien kanssa taivaaseen:

Markus 8:34–9:1, Matteus 16:24–28, Luukas 9:23–27, Markus 13, Matteus 24, Luukas 17:20–37, Luukas 21:5–38, Johannes 6:39–40, Johannes 14:3, Matteus 25:31–46, Ilmestyskirja

Myös muissa Uuden testamentin kirjoissa on viitattu usein toiseen tulemiseen. Myös lukuisat Vanhan testamentin kohdat viittaavat tuohon tapahtumaan.

”Hävetkää kaikki kristityt, tuo on paholaisen puhetta.” – kuinka niin? -, ethän sinä vain ole kotoisin tuosta ”saatanan synagoogasta” etkä aitojen juutalaisten synagoogasta?

Etkö Dari-anne tiedä sitäkään, että paholainen on kätkeytynyt ja kätkeytyy valkeuden enkeliksi, jolloin sinäkin voit – joudut - vapaasti syytellä ja tuomita koko ”kristikansaa” mistä ja minkäkinmuotoisesta juutalaisten vainosta tahansa, vaikka hyvin tiedät, että esim. Hitler oli kaikkea muuta kuin kristitty, saati Kristukseen aidosti uskova, oli hän sitten ollut kuinka luterilainen tahansa (Lutherhan aikoinaan kirjoitti todellisen vihakirjoituksen juutalaisista ja Hitler otti sen ilmeisesti tosissaan ”opikseen”!)

Heitä jo ihmeessä taakoistasi pois tuollainen yleinen katkeruus - se voidaan helposti käsittää yleiseksi vihapuheeksi kaikkia kristittyjä kohtaan!

Käyttäjän marjattahyttinen kuva
Marjatta Hyttinen

Kipeistä asioista puhut. Paljon ihmiset ovat myös tehneet pahaa jonkun uskonnon nimissä.

Oikeat Jeesukseen uskovat ovat aina rakastaneet Israelin kansaa. He rakastavat kaikkia ihmisiä Jumalan antaman rakkauden vaikuttamana. Ja he kilvoittelevat uskon tiellä nöyränä ja tarvittaessa parannusta tehden.

Nimikristityt ovat ihan eri asia, he eivät ole uudestisyntyneet ylhäältä Jumalan lapseksi. He elävät ulkokullattua ns. kristityn elämää, joka on sovellettu heidän omiin näkemyksiinsä kristillisyydestä. Sillä ei ole Raamatun kanssa välttämättä mitään tekemistä. Nimikristityt voivat käyttää uskontoaan keppihevosena moniin tekoihin.

- Valitettavasti! Kuten ne hirvitykset ja kauheudet, joita on tehty kristillisyyden nimissä juutalaisille ja monille muillekin. Etenkin aitoja uskovia kristittyjä on vainottu eniten maailmassa ja vieläkin vainotaan.

Jeesus väitteli paljon aikanaan kirjanoppineiden ja fariseusten kanssa, koska monet heistä eivät tunteneet Jumalaa siten kuin tuntea tulisi. Harhaoppeja oli jo siihen aikaan seurakuntien vaivana. Samoin on nykypäivänä. Siksi tulisi rukoillen tutkia itse Raamattua. Ja tutkia kaikki (myös puheet, opetukset) Raamatun Sanalla, onko ko. asia Sanan mukainen.

Todella uskovaiset pyrkivät ojentautumaan Jumalan Sanan, Raamatun, mukaan. He ovat tulleet tuntemaan Kristuksen sisäisesti ja heillä on aito usko. Jeesuksen Kristuksen Golgatan ristin veri puhdistaa kaikesta synnistä, kun me tahdomme mielenmuutokseen tulla ja saada lahjaksi Jumalalta vanhurskaan elämän - Hänen armostaan.

Kristityt eivät laita Israelin sukukuntia polvistumaan edessään. He tulevat varmasti polvistumaan Jumalan, Jeesuksen Kristuksen, Vapahtajansa, edessä, kuten mekin kristittyinä ja uskovaisina tulemme polvistumaan. En oikein ymmärrä, mistä sinä olet tuollaiset oppisi saanut?! Ne eivät ole ainakaan Jumalan Sanan mukaisia. - huokuu katkeruus sanoissasi?

Siis - todellisille Jeesuksen seuraajille on usein tehty juuri niin kuin kuvaat. Kukaan todellinen Jeesuksen seuraaja ei ole tehnyt noita iljettäviä tekoja, joista puhut. Jeesus rakastaa sinua. Siunausta elämääsi.

Taha Islam

"Jos niin on, niin miksi he eivät tunnusta tosiasioita ja hyväksy v.1967 rajoja, vaan haluavat tuhota Israelin."

Hamas on ilmoittanut hyväksyvänsä Israelin valtion vuoden 1967 rajoilla jo vuosia sitten: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3249568,...

Israelin yhteiskuntarakenne ja talousjärjestelmä perustuu jatkuvaan sotatilaan, eikä siinä tosiasiat paina mitään. Israelin poliittinen ja taloudellinen eliitti on ihan yhtä vieraantunut todellisuudesta, kuin Islannin, Kreikan, Portugalin, USA:n jne eliitit.

Jos Israel sopii rauhasta 1967 rajoilla, sen yhteiskuntarakenne mullistuu ja sotilasteknologiaan nojaava talous romahtaa.

Ai niin, uskooko joku, että Israel ei provosoi ja lavasta "Hamasin" hyökkäyksiä ja miksi Hamasin vaalivoittoa ei tunnusteta?

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Tässä hieman Israelin historiaa pähkinänkuoressa:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/3946180

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu28.htm

Lähi-Idän kriisin ainoa syy on se, että islam ei koskaan hyväksy eikä tule hyväksymään juutalaisvaltion olemassaoloa. Muslimit ovat tyytyväisiä vasta sitten kun Israel lakkaa olemasta.

Maa-alasta ei ole kyse. Israel on uudenmaan läänin alueen kokoinen pläntti ja ympäröivät arabivaltiot ovat yhteensä Euroopan kokoiset.

Nykyisiä nks. palestiinalaisia käytetään vain poliittisena aseena Israelia vastaan. Israel-myönteisyys johtuu siitä, että jotkut näkevät mikä uskonto islam tosiasiassa on ja Israelilla on siitä enemmän kokemusta kuin millään muulla länsimaisella demokratialla. Israel, juutalaiset ovat Jumalan terä, omaisuuskansa. Joka Israelia siunaa, häntä Jumalakin siunaa, joka Israelia kiroaa, Häntä Jumalakin kiroaa.

http://hommaforum.org/index.php?action=printpage;t...

Taha Islam

"Lähi-Idän kriisin ainoa syy on se, että islam ei koskaan hyväksy eikä tule hyväksymään juutalaisvaltion olemassaoloa."

Kuka on "islam" ja miten tämä "islam" perustelee kantansa?

Taha Islam

Kirjaan pöytäkirjaan, että kieltäydyt vastaamasta.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

"Kirjaan pöytäkirjaan, että kieltäydyt vastaamasta." - mihin?...

Petteri Sahlsten

Taha se täällä taas mustavalkosoi asioita. Onkos ne hamasin ja hizbollahin pellet, jotka ampuvat niitä rakettejaan jatkuvasti, häh? Onkos ne palestiinalaiset, jotka aina hieman käyvät katkomassa juutalaisten kurkkuja, mitä häh? Onkos ne allahin seuraajat, jotka räjäyttelevät vähän koulubusseja yms., mitä häh? Jos et osaa muuta kuin valehdella ja puhua valheita kannattaisi etsiä hieman tyhmempien ihmisten foorumi missä voit valheitasi levitellä. Kokeile vaikka jotain vihreiden keskusteluforumia. Siinä vaiheessa kun muslimit rupeavat elämään ihmisiksi maailmalla, voidaan alkaa keskustelemaan vähän järkevämmin mahdollisesta rinnakkais elosta. Tommoset vinkuvat muslimit voivat mennä esimerkiksi Saudi-Arabian onnelaan elämään shariansa mukaisesti ja tietenkin kulittamaan naisiaan myös julkisesti. Täällä Suomessa kun musu äijät joutuvat harrastamaan sitä vielä kumminkin neljän seinän sisällä toistaiseksi, vaikka säkitys onkin sallittua ja pimpin tuunaamistakin katsotaankin vähän sormien välistä poliittisen korrektiuden ja kulttuurirelativismin hengessä. Vai pitäisi Israelin luopua oikein sotateknologiastaan, hah. Kovin helppoa olisi sen jälkeen mennä katkomaan kafir koirien kurkut ja tehdä heidän naisistaan orjia tietenkin suuren yli-ihmis profeetan esikuvan mukaisesti tietenkin. Ongelma taitaakin olla se, että yksikään musu maa ei pysty Israelin sotilaallista voimaa haastamaan ja senpä takia pitääkin tyytyä hyökkäilemään siviilien kimppuun niinkuin oikeiden raukkojen kuuluukin. Mikäli Israel käyttäisi yhtä raukkamaisia keinoja kuin palestiinalaiset omissa valtapyrkimyksissään ei olisi enää mitään rajaongelmia, koska ei taitaisi olla enää kanien tavoin lisääntyvää palestiinalais populaatiotakaan senpuoleen. Voihan se päivä vielä tulla kun Israelilaisilla tulee mitta täyteen ja sinä päivänä voi sitten tulla se allahin apu todellakin tarpeeseen...

Taha Islam

"Taha se täällä taas mustavalkosoi asioita. Onkos ne hamasin ja hizbollahin pellet, jotka ampuvat niitä rakettejaan jatkuvasti, häh?"

Kuinka monta Hamasin tai Hizbollahin jäsentä on koskaan tuomittu mistään rikoksesta muualla, kuin vihollisvaltion puolueellisessa tuomioistuimessa?

Vastustatko oikeutta puolustautua laitonta miehittäjää vastaan?

"Voihan se päivä vielä tulla kun Israelilaisilla tulee mitta täyteen ja sinä päivänä voi sitten tulla se allahin apu todellakin tarpeeseen..."

Tyypillistä sotahullun uhoamista.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

...juu Petteri, se on häneltäkin tyypillistä "kotiinpäinvääntöä" islamisteilta ja heidän hännystelijöiltään...

Miehitys ei ole väkivallan syy vaan seuraus

”Usein kuulee jonkun sanovan että Israelin tulisi vetäytyä Länsirannalta. Jotkut sanovat että Israelin vetäytyminen Länsirannalta saisi jopa rauhan aikaan alueella. Mutta nämä ihmiset unohtavat että kyseiset rajat olivat Israelin rajat ennen vuotta 1967. Mitä silloin tapahtui? Säilyikö rauha? Ei. Vuonna 1967 syttyi sota kun Israelin naapurivaltiot hyökkäsivät. Tämä tarkoittaa että vetäytyminen vuoden 1967 rajoille ei välttämättä tarkoittaisi että tulisi rauha. Rauhan saamiseksi alueella pitää tapahtua myöskin jotakin muuta.”

”Palestiinan mandaatin voimassaolollahan puolestaan ei ole mitään tekemistä sen kanssa, onko Länsiranta miehitetty vai ei. Niin kauan kun siellä ei ole valtiota se on mandaattialue, jossa juutalaisilla on oikeus asuttaa.”

”Esim. YK:ssa Israelin vastustajilla on 60-kertainen ylivoima, ja heillä on oma agendansa Israelin tuhoamiseksi riippumatta siitä mitä politiikkaa Israel harjoittaa, tai kuinka paljon juutalaiset asuttavat Länsirantaa.”

”Jos palestiinalaiset jatkavat väkivaltalinjallaan voidaan päätyä siihen, että palestiinalaisalueet liitetään arabivaltioihin.”

”Sota ja itsemurhaiskut Israelia vastaan olivat arkipäivää myös vv. 1948-1967 kun mitään miehitystä ei ollut. Raketteja ammutaan nyt Gazasta monia päivässä.”

”Israel oli se joka antoi palestiinalaisille itsehallinnon, jotta he alkaisivat elää rauhassa ja rakentaa omaa valtiota. Ikävä kyllä palestiinalaiset valitsivat toisen tien.”

”Juuri siksi Israel otti Geneven konvention humanitaariset määrykset osaksi Customary Law'ta Länsirannalla.
On vain pakko uskoa ja tajuta, että Länsiranta on juridisesti varsin ainutlaatuinen alue maailmassa. Samanlaista valtiotonta aluetta ei taida enää olla kuin Etelämantereella, mutta sielläkin on sentään kattavat kv sopimukset siitä, miten aluetta on oikeus käyttää (lähinnä tieteellinen tutkimus).”

” Vuoden 1967 Kuuden päivän sodan ja intifadan puhkeamisen välillä joulukuussa 1987 Israelin, Juudean, Samarian ja Gazan välillä ei ole minkäänlaisia esteitä kauttakululle, ja palestiinalaisarabit saavat liikkua vapaasti ilman mitään lupia. Israelissa työskentelevillä palestiinalaisarabeilla on täydet työoikeudet. Palestiinalaisarabien vapaa liikkuminen Israeliin päättyy jatkuvien puukotusten ja israelilaisiin
kohdistuneiden hyökkäysten johdosta, ja heidän työpaikkansa Israelissa menetetään lopullisesti.

”Suuri osa tavallisista palestiinalaisista tuskin tänäkään päivänä haluaisi jatkuvaa sotaa Israelia vastaan. Ajat olivat ennen intifadaa paremmin. Palestiinan arabeilla oli mahdollisuus työskennellä Israelissa ja vaurastua, vaikka arabivaltiot eivät heille työtä antaneetkaan.

Islamistien vallan lisääntyessä tilanne alkoi huonontua, ja nyt ollaan tosi kurjassa jamassa. Kukaan ei hyödy Palestiinan nykyisestä tilanteesta, paitsi Israelin hävittämiseen yhä uskovat islamistiset voimat. Voidaan tietysti kysyä, hyötyvätkö edes ne.”

Aivan turha spekuloida – edes neuvotela alueelle rauhaa - Israelin alueen juutalaisella normaalilla asutuksella ja miehityksellä, koska palestiinalaisten islamistien ehdoton käsky ja tavoite kuuluu:

"Israel will exist and will continue to exist until Islam will obliterate it, just as it obliterated others before it."

"There is no solution for the Palestinian question except through Jihad. Initiatives, proposals and international conferences are all a waste of time and vain endeavors."(Hamasin peruskirja)

...vaihtoehdot ovat varsin vähissä...

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Kiitos tästä blogista bloggaajalle.

"Mosab Hassan Yousef on saanut Global Islam järjestöltä kuolemantuomion, se perustuu suvaitsevaisen islamin opetukseen ja suoraan Muhammadin käskyyn. Jokainen joka hylkää islamin opin ja kääntyy toiseen uskontoon, ansaitsee kuoleman. Yousef asuu tätä nykyä USA:ssa ja on Israelin kansalainen."

Voiko tähän muuta sanoa? M.O.T., aihe periaatteessa loppuunkäsitelty.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

...ei voi - näin on! - kuinka kukaan uskoo noihin islamin muslimien Israelia vastaan uhoavien jihadien mihinkään rauhanpyrkimyksiin, kun heidän tarkoituksensa, tavoitteensa ja kiero periaatteensa - viimeksi piispa Irja Askolan suosiollisella myötävaikutuksella - pyrkiä rantautumaan Suomeenkin - "anna pirulle pikkusormi niin menee pian koko ruumiskin"- kiitos Perttu! Siunauksin,
Marjatta ja Ilkka

Taha Islam

"Mosab Hassan Yousef on saanut Global Islam järjestöltä kuolemantuomion..."

Joo, ei ole saanut. "Global Islam" -nimistä järjestöä ei ole olemassa, eikä ole koskaan ollutkaan.

"Voiko tähän muuta sanoa? M.O.T., aihe periaatteessa loppuunkäsitelty."

Tähän voi sanoa, että LOL.

Käyttäjän minavaan kuva
jouko viitala

Antaa ainakin google kovasti hakutuloksia tuolla "Global Islam"
hakusanalla, jotta kaippa se hyvinkin on olemassa!

Taha Islam

Sana "marsilainen" antaa 17900 osumaa, joten kai niitäkin on olemassa.

Petteri Sahlsten

Saivartelit:"Kuinka monta Hamasin tai Hizbollahin jäsentä on koskaan tuomittu mistään rikoksesta muualla, kuin vihollisvaltion puolueellisessa tuomioistuimessa?"
.
Vastaan: Varmaan suunnilleen yhtä monta kuin on Israelilaisia sotilaitakin tuomittu niissä samaisissa instansseissa...eli ei todista mitään eikä ole perustelu millekkään..ei varsinkaan kurkun katkomisille siviileiltä. Mutta olen samaa mieltä, että palestiinalaiset todella ovat Israelin ja kaikkien muidenkin ei musujen vihollisia. Olen taipuvaisempi uskomaan hamasin todellisesta luonteesta perustajan poikaa, satoja uutisia mitä järjestön toiminnasta on, kuin palsta saivartelija tahaa.
.
Ai niin jos minusta nyt tuli sotahullu, kun puolustin vähän Israelin oikeutta puolustautua mielipuolia vastaan, niin etkös sinä ole siinä tapauksessa joku shariahullu, kun olet puolustanut sharia "lain" oikeutusta listiä lapsia ruoskimalla hengiltä?

Taha Islam

"Vastaan: Varmaan suunnilleen yhtä monta..."

Eli ei yhtään.

Kerrotko vielä, että missä se Global Islam -järjestö oikein luuraa?

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

...eivät kaikki yhdistykset eikä liittoumat ole järjestäytyneet laillisiin rekistereihin joksikin "r.y." :ksi...

..."Global Islam" vaikuttaa kaikissa islamistisissa muslimimaissa...

Islam on kuoleman vakavasti otettava perverssi uskonto:

Al –Qaidan mukaan pappi, ”Isä” Zakaria Botros on ”eräs etsityimmistä uskottomista, ”väärä-uskoisista” maailmassa”. Hänen hengestään on luvattu jopa 60 miljoonan dollarin palkkio syynä hänen kotimaassaan Egyptissä monivuotisen tutkimuksensa perusteella tekemänsä paljastukset Koraanista, Allahista ja profeetta Muhammedista sekä hänen isännöimänsä päivittäinen 90 minuutin TV-ohjelman internet – sivujen, www.fatherzakaria.com , puhelinpalvelun ja Paltalk- nettipalstan käytön takia.

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5619...

Taha Islam

"Al –Qaidan mukaan..."

Oliko paperissa Al-Qaidan sinetti ja leima?

Hohhoijjaa.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

...heh, heh - missä tarvittavassa paperissa?

Rug Head

Taha Islam, tässä:

Mosab Hassan Yousef Receives Death Sentence from the Global Islamic Media Front: http://www.jihadica.com/mosab-hassan-yousef-receiv...

Siis: Global Islamic Media Front uhkaa Mosab Hassanin henkeä.

Mosab Hassan Yousef kertoi muuten tuossa MTV3:sen haastattelussa kaikkein eniten varjellun islamin salaisuuden: ne, jotka pyrkivät elämään islamin oppien mukaan, tulevat olemaan terroristeja. Koska koraani käskee murhaamaan kristittyjä ja juutalaisia. Outo oppi. Nyt on muslimien syytä herätä ja alkaa tutkimaan, ettämitä siellä koraanissa oikeasti kerrotaan.
Lisäksi tietysti Hadith-kirjallisuus.

Vastakohtana Uuden Testamentin Jeesuksen Kristuksen opetukset rakkaudesta ja armosta.

Taha Islam

No höpsis. Linkissä todetaan, että "Global Islamic Media Front released a statement written by Abu al-Harith al-Ansari". Myöskään mitään kuolemantuomiota ei lausunnossa (ei siis fatwassa) anneta, vaan todetaan, että asia pitää tutkia ja että jos kääntymys havaitaan tosiasiaksi, syytetty pitää teloittaa.

Teloittamista varten pitää tietysti olla emiiri ja islamilaisessa valtiossa tuomiovaltaa pitävä tuomioistuin, joka asian tutkimisen ja syytetyn kuulemisen jälkeen langettaa tuomion.

Edelleen, mitään kategorista tappokäskyä tai kuolemantuomioita ei jaeta jostain kirjoituspöydän takaa.

"Vastakohtana Uuden Testamentin Jeesuksen Kristuksen opetukset rakkaudesta ja armosta."

Rakkauden ja armon lisäksi teidän kristityiksi itseänne kutsuvien tulisi myös opiskella asioita. Varsinkin niitä, joita arvostelette.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

”No höpsis” – kirjoitat taas aidanseipäistä, kun itse aidasta eli koko islamistien tavoitemerkistöstä – armottomista teloituksista vastaanhangoittelijoille, vastaankääntyneille, kaikille islamin epäuskoisille on kyse niin Israelissa kuin yleisesti koko maailmassa…

…yrität kääntää vain saivarrellen, muka ”opettaen”, huomion ”lausuntoihin” ja ennen teloituksia olevia muodollisia seremonioita – onko niistä mitään leimoja ja puumerkkejä – tarkoitan luotettavia? – ei ole juu, eikä tarvitsekaan, käytäntö jo riittävästi todistaa!!

…ei epäoleellisia islamistien, jihadistien, jne. pumaskoja tarvitse eikä kannata opiskella – islamin leviämisen estäminen, sen hienovaraisten konstailujen tiedottaminen kuuluu evankelioinnin ohella meidän Kristukseen uskovien valon levittämistehtäviimme maailman ääriin asti!!...

P.S. Ensimmäisen maailmansodan aikana hallitus tilasi oppineilta fatwan, joka velvoitti kaikki muslimit taistelemaan ympärysvaltoja vastaan. Poikkeuksellisen voimakas poliittinen fatwa oli ajatolla Ruhollah Khomeinin vuonna 1989 Salman Rushdielle langettama kuolemantuomio ja Osama bin Ladenin vuonna 1998 esittämä fatwa, jossa julistettiin sota Yhdysvaltoja vastaan. No, Osama sai jo osansa, milloin on seuraavan/seuraavien vuoro? -

”Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu”…

Taha Islam

"”No höpsis” – kirjoitat taas aidanseipäistä, kun itse aidasta eli koko islamistien tavoitemerkistöstä..."

Yrität kääntää huomion pois siitä tosiasiasta, että mitään "Global Islam" -järjetöä ei ole olemassa ja mitään kuolemantuomiota ei ole annettu.

Mistä voin tarkistaa tiedon 60 miljoonan dollarin palkkiosta?

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Juuri niin teet, yrität kaivella noita kuolemantuomioita ja järjestöjä, kun itse kokonaisuudesta eli islamin oppien piilotetusta – ei kaikille jaosta olevasta tiedosta käy ilmi – että kaikki islamin vastustajat on tapettava – oli sitten heitä luvattu tappopalkkio 0 tai 60 milj. dollaria!!...

No, tarkista silti täältäkin:

http://sheikyermami.com/2010/08/14/father-zakaria-...

http://songdongnigh.blogspot.com/2010/08/anti-isla...

http://manemck.wordpress.com/

http://slantedright.blogspot.com/2009/01/learn-who...

http://www.jihadwatch.org/2008/09/al-qaeda-declare...

http://www.islam-christianity.net/ - jos jotain ymmärrät…

http://www.fatherzakaria.net/

http://www.jihadwatch.org/2009/01/father-zakaria-b...

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Juuri näin todisti ja varoitti myös tuosta salaa hivuttautumisesta pappi Zakaria Botros päästään luvattuine 60 miljoonine dollareineen (ja ilmeisesti ainakin 70 neitsyeineen islamistien "taivaassa" muslimimarttyyreille houkutuksineen)!!

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5619...

Siunauksin,
Marjatta ja Ilkka

Antti-Pekka Mustonen

Lauri Karhuvaara suomalaisena oli ennakkokäsityksensä vanki ja/mutta etsi "tasapuolisuutta" asiaan. - Totuus selvästi jätkytti häntä. Ja se on paljon noin kokeneen toimittajan ollessa kyseessä.

Toimituksen poiminnat